Relatietherapie

Relatietherapie Den Bosch - Relatietherapeut Deanneke

Jullie relatie is veranderd

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Den Bosch?

Mijn naam Deanneke Steenbeek. Als gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut bent ik geregistreerd bij de LVPW en de RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Toen je je partner tegenkwam, op dat moment van je leven, herkende je iets in de ander. Iets wat je nodig had en wat je aantrekkelijk vond. Je werd verliefd. Dat duurde weken, maanden, jaren misschien wel.

Na verloop van tijd kan er iets veranderen waardoor de relatie minder speciaal en meer een routine wordt. Of de relatie wordt moeizamer, er is meer ruzie en minder vanzelfsprekendheid. Misschien was er een belangrijke gebeurtenis of is het er geleidelijk in geslopen. Jullie zijn van elkaar verwijderd geraakt. Het is niet echt meer leuk in jullie relatie. De verbinding lijkt verbroken.


Relatietherapie

Relatietherapie

Relatietherapie gaat over het durven bespreken en voelen wat je maar niet besproken krijgt en niet (meer) kunt voelen, alleen of met de ander. In therapie creëren we de ruimte en de tijd voor wat er mis loopt tussen jullie, wat wordt vermeden, waar de strijd om gaat en wat nog wel fijn is. Dat leggen we op tafel om te kijken wat belangrijk is voor elk van jullie. Hoe is de balans tussen jezelf en het samen zijn, voelt de relatie gelijkwaardig en is dat ook duidelijk voor jullie?

Onder ogen zien

Is de basis van jullie liefde nog aanwezig ergens, of willen jullie meer uit jullie relatie halen? Dan kan relatietherapie een uitnodiging zijn aan jullie om te bekennen wat jullie verwachtingen en teleurstellingen zijn, waar de conflicten ontstaan of hoe het uit elkaar is gegroeid. Zodat jullie dat samen onder ogen kunnen zien.

Samen ervaren en beslissen om vandaar elkaar weer te willen vinden. Of om tot de conclusie te komen dat uit elkaar gaan onvermijdelijk is geworden. Afhankelijk van jullie thematiek en hoe jullie er in zitten, werken we in een combinatie van aparte sessies en samen.

Soorten relatieproblemen

Ik ontvang mensen met allerlei soorten relatieproblemen, zoals

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Deanneke Steenbeek
Geregistreerd bij LVPW en RBCZ

Neem contact op


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top