Burnout

Burnout therapie Den Bosch - Therapeut Deanneke

Een gevoel van totaal op zijn

Je zit er tegenaan of je bent er al: uitgeput, opgebrand. Zo’n gevoel van totale vermoeidheid die met een goede nachtrust niet weg gaat. Sterker nog: je wordt ‘s morgens weer doodmoe wakker. Ineens een huilbui waar geen einde aan lijkt te komen… of nog net niet.

Je dacht misschien altijd dat het jou niet zou overkomen. Dat jij toch altijd met plezier er tegen aan ging en wel in de gaten kon houden dat je niet te lang door ging. Je werkt graag en natuurlijk kon je die klus er nog wel bij hebben. En toen knapte het elastiekje of je hangt nog aan een dun draadje… en zo wil je niet verder.


Burnout

Therapie bij burnout

In de therapie kijken we heel precies naar hoe jij keuzes maakt. Misschien maak je maar één keuze: ‘ja, dat doe ik er ook nog bij’. Of misschien ben je je niet bewust dat er keuzes zijn of dat je die kunt maken. Therapie kan heel verrassend zijn.

Je hoeft geen opdrachten te maken of lijsten bij te houden in de therapie. Je zult merken dat je vanuit jezelf kleine stapjes gaat zetten waarin je steeds jezelf meeneemt. We beginnen daarom met een sessie elke week en na enkele sessies komt er meer tijd tussen. Totdat je het gevoel hebt je eigen, gezonde, maat te kunnen houden.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met mij op.

Deanneke

Neem contact op


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top