Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining Den Bosch - Therapeut Deanneke

Verlegen of onzeker?

Zoek je een ‘training’ in assertiviteit en wil je graag dat die op maat gemaakt is voor jouw persoon? Dan zit je hier goed!

Voel je je vaak onzeker, verlegen, vaag en maak je jezelf eigenlijk onzichtbaar, vooral in het contact met anderen? Komt dat niet goed uit op je werk, bij je leidinggevende of in je relatie?

Dan is de eerste stap om te herkennen bij jezelf dat dat zo is en in therapie te bekennen dat dat zo is. Dat is al een hele stap!

Assertief zijn betekent kortweg dat je je bewust bent van jezelf en je positie ten opzichte van de ander en dat je hier uitdrukking aan geeft. Ben jij bijvoorbeeld meestal iemand die ruimte geeft en geen ruimte neemt? Neem je eigenlijk je plek niet in? Anderen kunnen daar op reageren en zelf kan je je ook niet prettig gaan voelen.


Assertiever worden

Stap voor stap assertief worden

Als je graag assertiever wilt worden gaan we kijken wat er precies gebeurt in dat contact met ander, wat jijzelf merkt en waar dat misschien mee te maken heeft. Zo maken we gaandeweg een stappenplan waarbij jij zo dicht mogelijk bij jezelf kunt blijven en tegelijkertijd steeds een stap doet in de richting van de ander of met de ander.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met mij op.

Deanneke

Neem contact op


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top