Traumatherapie

Traumatherapie Den Bosch - Therapeut Deanneke

Verwerken van de herinnering

Je hebt iets naars meegemaakt of misschien wel een aantal nare dingen. Daar heb je nog behoorlijk last van. Eigenlijk heb je er zoveel last van dat je je echt belemmerd voelt in je leven. Alsof je niet het leven kan leiden dat je zou willen.

Het kan zijn dat je als politieagent, ambulancemedewerker of brandweer gebeurtenissen hebt meegemaakt die je maar moeilijk van je af kan zetten en die hun tol gaan eisen. Het kan om seksueel misbruik gaan, een ernstig ongeluk van jezelf of iemand anders, of een misdrijf.

Het heeft in ieder geval zo’n indruk op je gemaakt dat het je niet meer loslaat. Je krijgt het als het waren niet verwerkt. Vaak bijten we op onze tanden, verdringen we de pijn en het verdriet alsof het er niet mag zijn omdat het te heftig is.


Traumatherapie

Meer ontspannen en vitaal

Mijn inzet voor de therapie is dat je je zo veilig voelt, dat je stukje bij beetje de gevoelens kunt toelaten en verwerken voor zover dat mogelijk is. Daar begeleid ik jou bij. Zodat je meer ontspannen en vitaler de draad kunt oppakken van je leven.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met mij op.

Deanneke

Neem contact op


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top