Rouwverwerking

Rouwverwerking Den Bosch - Therapeut Deanneke

Afscheid nemen

Hoe pijnlijk kan het ten diepste zijn om te verliezen, om afscheid te moeten nemen. Het is bijna onzegbaar soms en het kan diepe sporen nalaten. Zo diep soms dat je het gevoel kunt hebben dat jijzelf bijna in dat spoor verdwijnt. Op zo’n moment wil je er uit kunnen krabbelen, tenminste op de rand kunnen zitten. Je leven weer oppakken.

Het moeilijke is soms ook dat mensen in je omgeving niet goed weten hoe met jou om te gaan. Ze omzeilen je verlies of vinden misschien dat het toch al wel lang geleden is.


Rouwverwerking

Steun bij rouw

Rouwen om verlies is een normale reactie op een ingrijpende verandering. Rouwen doe je om de pijn te verwerken. En het woord ‘verwerken’ zegt het eigenlijk al. Een verlies verwerken is hard WERKen.

Soms lijkt het wel alsof je het niet verwerkt krijgt. Op sommige momenten kun je bij dit ‘werk’ een steuntje in de rug gebruiken.
Een rouwproces is persoonlijk en voor iedereen verschillend. In therapie kan het verlies aandacht krijgen. En erkenning. Als het verdriet en de pijn daarover helemaal gezien mogen worden kan het lichter worden en ben je beter in staat om het met je mee te dragen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met mij op.

Deanneke

Neem contact op


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top