Seksuele problemen

Relatietherapie Den Bosch bij seksuele problemen

Gelijkwaardigheid en nabijheid

In veel relaties komen seksuele problemen voor. Er is te weinig seks, de ene partner heeft minder zin dan de ander, er zijn vervelende dingen gebeurd in de intimiteit. Misschien is een partner over grenzen gegaan, bijvoorbeeld na alcoholgebruik.

Seksuele problemen spelen vaak als er iets aan de hand is met de gelijkwaardigheid in de relatie. Er zijn irritaties ontstaan over de bijdrage aan de relatie en dat blijft sluimeren, komen niet aan het licht.

Seks wordt soms gebruikt als straf: geen seks want verder ben je ook niet zo leuk in onze relatie. Herkenbaar voor veel vrouwen waarschijnlijk. Voor mannen wordt seks juist hét symbool voor de relatie. Daar komt dan het accent te liggen en de spanning.


Seksuele problemen

Gezin is geen bedrijf

Als de relatie, het gezin, een bedrijf wordt, gaan seksualiteit en intimiteit daar meestal onder lijden. Logisch en voor een poosje misschien ook niet zo erg en zelfs onvermijdelijk. Maar uiteindelijk is dat niet wat je wil.

Allereerst is er tijd en ruimte nodig voor jezelf als persoon en vervolgens voor je relatie om je verlangen naar nabijheid te kunnen voelen. Niet alleen moeder of vader, of werkende persoon zijn maar jij als unieke persoon samen met die ander die je herkent en liefhebt.

In de therapie kijken we hoe jullie met elkaar zijn, wat er was, wat er is verdwenen en wat het jullie waard is om weer nabij te zijn.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met mij op.

Deanneke

Neem contact op
Meer over:

Relatietherapie

Relatietherapie

Is de basis van jullie liefde nog aanwezig ergens, of willen jullie meer uit jullie relatie halen?

Relatietherapie >>


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top