Ervaringen van cliënten

Therapie en relatietherapie Den Bosch - Therapeut Deanneke

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Relatietherapie Den Bosch – Deanneke

5 / 5 sterren –
“Deanneke heeft ons handvatten gegeven om onze relatie nog leuker te laten zijn.

Door het stellen van indringende en doordachte vragen heeft Deanneke ons op een prettige en vertrouwde manier naar de kern van de uitdagingen binnen onze relatie geleid.

Dit wilde ik ook graag op zakelijk vlak zien gebeuren en dus hebben wij het vervolg ingestoken door personal coaching van mijzelf. Door onder andere haar emdr-therapie is bij mij, als het ware een knop omgezet, waardoor ik ook zakelijk veel prettiger relaties onderhoud en de rust in mijzelf weer heb terugvonden. Bedankt!”
Relatietherapie Den Bosch – Deanneke

4 / 5 sterren –
“Deanneke is een kundige vrouw met een zeer prettige benadering. Met haar vriendelijke en rustige uitstraling geeft ze datgene aan je terug wat belangrijk is. Samen met haar gezocht naar de kern.

Belangrijke deuren die ik probeerde te sluiten wist zij op een respectvolle manier juist open te houden. Bepaalde dingen zijn me nu veel duidelijker geworden waardoor ik mezelf beter begrijp, accepteer en meer rust in mezelf heb gevonden. Deanneke heeft me goed op weg geholpen.”
Relatietherapie Den Bosch – Deanneke

4.5 / 5 sterren –
“Al snel had ze door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken. Deanneke verwelkomde mij door mij bij mijn voornaam te noemen en het voelde allemaal zo vertrouwd alsof ik haar al jaren kende. Al snel had ze door wat de problemen waren waar ik op dat moment mee worstelde. Ze liet mij praten en stelde de goede vragen waardoor ze bij mij de juiste snaar wist te raken en ik er op deze manier achter kwam dat de problematiek te herleiden was naar mijn prille jeugd. Vanaf dat moment werden er mij een hoop dingen duidelijk en gaf ze mij goede richtlijnen om daar mee om te gaan.”
Relatietherapie Den Bosch – Deanneke

5 / 5 sterren –
“Ik heb ontzettend veel inzicht gekregen waar ik echt zo blij mee ben.
Ik kan verder en weet wat mij blokkeert. Heel hartelijk dank voor je zeer goede begeleiding! Je hebt bij mij ‘de sleutel’ weten te pakken, zo voelt het wel.”
Relatietherapie Den Bosch – Deanneke

4 / 5 sterren –
“In een onzekere fase waarin ik een lastige beslissing moest nemen had ik behoefte aan een objectief luisteraar. Iemand die op de juiste momenten een spiegel voor houdt en ander inzicht geeft in ontstane situaties.

Op een rustige manier duidelijk analyserend en soms confronterend. Geen lange sessies maar snel verheldering.

Door Deanneke nam ik het roer weer met vertrouwen zelf in handen om in rustiger vaarwater verder te varen. Mijn gesprekken heb ik als fijn en positief ervaren.”


Relatietherapie Den Bosch Ervaringen van cliënten
Al snel had Deanneke door waar ik mee worstelde en wist ze de goede snaar te raken ...
relatietherapie denbosch Therapie Sint-Michielsgestel
wordt gewaardeerd met 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
relatietherapie denbosch Relatietherapie Den Bosch
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
Top